2019

EMBA 2017 Sınıfı Katılımcıları Küresel Rekabet Stratejisi Programını Başarıyla Tamamladı.

Executive MBA 2017 sınıf katılımcıları, Michigan Üniversitesi, Stephen M. Ross Business School’da Küresel Rekabet Stratejisi Programı’nı başarıyla tamamladı. Katılımcılar sertifikalarını Prof. Puneet Manchanda’dan aldılar. Herkes için Ann Arbor, Michigan’ da unutulmaz bir hafta oldu.

Michigan Üniversitesi, Ross School of Business Yönetici Eğitim Direktörü Melanie Weaver ile Değişim Yönetimi Dersi…

Bilkent Executive MBA Brunch Etkinliği – 13 Ocak 2019

Bilkent Executive MBA mezunları ve katılımcıları, 13 Ocak Pazar günü One Tower’da bulunan Big Chefs’te ‘Yeni Yıla Merhaba’ etkinliğinde bir araya geldiler. Fakültemizden dekanımız Ülkü Gürler, dekan yardımcımız Emre Berk ve de EMBA koordinatörümüz Zeliha Baran’da brunch’ta EMBA katılımcıları ve mezunları ile birlikteydiler.

Bilkent Executive MBA Brunch Etkinliği – 6 Mayıs 2018

Bilkent Executive MBA katılımcıları ve mezunlarımız, Bilkent Otel Skybrasserie’de bir araya geldiler.

EMBA 2013, EMBA 2016 ve EMBA 2017 sınıflarından katılımla gerçekleşen toplantımızda, konuk konuşmacımız Mehmet Auf , kendi kariyer öyküsünden yola çıkarak, yöneticilik ve yaratıcılık konusundaki deneyim ve düşüncelerini keyifli bir sohbette bizlerle paylaştı.

Tüm katılanlara ve Sayın Auf’a bu toplantının gerçekleşebilmesindeki katkıları nedeniyle teşekkür eder, Bilkent Executive MBA camiasıyla gelecekteki toplantılarımızda da bir araya gelmeyi dileriz.