Eğitim Ücreti

Bilkent MBA Programı için eğitim ücreti kredi başına hesaplanır. Her dönem aldığınız derslerin kredi sayısı hesaplanarak o dönem için ödenecek eğitim ücreti belirlenir. Tezsiz yüksek lisans programları için kredi başına eğitim ücreti T.C. uyruklu öğrenciler için 1107 Türk Lirası’dır, uluslararası öğrenciler için 483 ABD Doları’dır. MBA Programı’nın toplamda 42 kredilik ders yükü vardır. Ayrıntılı bilgi için: http://w3.bilkent.edu.tr/www/lisansustu-ogrenci-ucretleri/

Başarı Bursları

Bize başvuran tüm öğrenciler (T.C. uyruklu ve uluslararası) başarı bursları için değerlendirilecektir. Bunun için ayrıca burs başvurusu yapmanıza gerek yoktur. Bursluluk durumu kabul verme esnasına belirlenecek olup size gönderilecek resmi kabul yazısında belirtilecektir. Bu aşamada verilen tüm kararlar nihai kararlardır. Bursluluk durumunuz belirlenirken geçmiş çalışma tecrübeniz, ALES/GMAT/GRE sonuçlarınız, daha önceki akademik başarı durumunuz, referans mektuplarınız ve mülakat performansınız göz önünde bulundurulacaktır.

Bu yıl MBA Programı kapsamında üç faklı uzmanlık alanı sunmaya başlayacağız. MBA Programı dâhilinde sunulacak bu yeni uzmanlık alanlarında eğitim görmek isteyen öğrenciler için farklı burs imkânları olacaktır. Ayrıntılı sorularınız için Program Direktörü Doç. Dr. Emre Berk (eberk@bilkent.edu.tr) ile temasa geçebilirsiniz.